Welkom

Welkom op de website van mijn praktijk. In mijn praktijk werk ik als vrijgevestigd GZ-psychologe in de Generalistische Basis GGZ. Je kan bij mij terecht voor behandeling van diverse psychische klachten, zoals angstklachten, depressieve klachten of traumaklachten. Behandeling kan plaatsvinden in de praktijk of via beeldbellen. 

Als psychologe geef ik een praktische en klachtgerichte behandeling waarbij het hier en nu centraal staat. Ik vind het belangrijk om niet enkel handvatten te geven om de huidige klachten te verminderen, maar vooral ook om deze vervolgens te voorkomen. Het vergroten van het zelfinzicht en het uitbreiden van de copingvaardigheden (hoe ga je met problemen en gebeurtenissen om) spelen hierin een grote rol.

De behandeling zal voornamelijk bestaan uit evidence based behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. De zorgstandaarden worden hierbij in acht genomen.  Daarnaast bied ik ook E-Health aan. Dit betekent dat je thuis online een deel van de behandeling kan volgen, indien je dit zou willen. 

Als je vragen hebt, schroom niet en neem contact op!