Welkom

De praktijk is gesloten vanaf 24-07-2024 tot en met 16-08-2024. Bent u bij mij in zorg en is er sprake van spoed? Neem dan contact op met de huisarts of de huisartsenpost. Voor de waarnemingsregeling verwijs ik u naar 06 41 997 597.

Welkom op de website van mijn praktijk. In mijn praktijk werk ik als vrijgevestigd GZ-psychologe in de Generalistische Basis GGZ. Je kan bij mij terecht voor behandeling van diverse psychische klachten, zoals angstklachten, depressieve klachten of traumaklachten. Behandeling kan plaatsvinden in de praktijk of via beeldbellen. 

Als psychologe geef ik een praktische en klachtgerichte behandeling waarbij het hier en nu centraal staat. Ik vind het belangrijk om niet enkel handvatten te geven om de huidige klachten te verminderen, maar vooral ook om deze vervolgens te voorkomen. Het vergroten van het zelfinzicht en het uitbreiden van de copingvaardigheden (hoe ga je met problemen en gebeurtenissen om) spelen hierin een grote rol.

De behandeling zal voornamelijk bestaan uit evidence based behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. De zorgstandaarden worden hierbij in acht genomen.  Daarnaast bied ik ook E-Health aan. Dit betekent dat je thuis online een deel van de behandeling kan volgen, indien je dit zou willen. 

Als je vragen hebt, schroom niet en neem contact op!